Alpinmunka-reklámkivitelezés

BEMUTATKOZÓ OLDAL     Kapcsolat


NYITÓLAP


CÉGÜNKRŐL


SZOLGÁLTATÁSOK


REFERENCIÁK


SPORTÉLET


GALÉRIA


KAPCSOLAT


ÁRAJÁNLAT KÉRÉS


Alpinmunka-reklámkivitelezés
NÉHÁNY KIEMELT MUNKÁNK
   
Molinókihelyezések

Számos nagy sikert arató kiállítás molinóinak elhelyezése a különböző Múzeumok homlokzatán speciális, rozsdamentes ragasztott dűbelek segítségével. Különböző cégeknek, nehezen megközelíthető helyekre történő reklámok kihelyezése.

Molinokihelyezések
További képek
   
Ablakmatricák
Számos bevásárlóközpont, irodaház üvegfelületeinek látványos reklám matricázási munkái. Két példa a sok közül: Duna Plaza és Cora

Ablakmatricák
További képek
   
Magyar Nemzeti Bank
Az MNB épületének mintegy 9000 négyzetméteres felületen történő impregnálási munkáinak kivitelezése speciális hegymászó eszközökkel.

A Magyar Nemzeti Bank homlokzatának imregnálása
További képek
   
Országház
A Duna felöli homlokzat állványzatának nagy méretű hálóval történő beborítása.

Háló kihelyezése az Országház állványzatára
További képek

   
T-Mobile
A Száva utcai T-Com toronyra történő reklámháló felszerelése, speciális technológiával.

T-Mobile reklám kihelyezése toronyra
További képek

Mozilla Firefox 2


 
SPORTÉLET

A Magyar Barlangi Mentőszolgálat 50 éves rendezvényéről készült videó:

 

 

A Gortani-barlangbanBarlangok


Munkatársaink többsége a munka mellett aktívan foglalkozik barlangkutatással és hegymászással. Kollegáink gyakran tárnak fel ismeretlen járatrendszereket hazai és külföldi barlangokban egyaránt.

A barlangok mind a mai napig tartogatnak felfedeznivaló csodákat. Ez motiválja munkatársainkat arra, hogy újra és újra visszatérjenek az izgalmas föld alatti világba.

A barlangászat, hasonlóan az ipari alpintechnikához veszélyes "üzem". Kollegáink többsége ezért képzett barlangimentő, a Magyar Barlangi Mentőszolgálat (BMSZ) tagja. Ha bárki bajba jut, azonnal indul a segítség az ország bármely tájára. Ezzel kapcsolatban további érdekességeket a BMSZ Internetes oldalain találhatnak az oda tévedő látogatók.

Megfelelő kísérettel természetesen bárki megismerkedhet a barlangok csodálatos világával.

 

Barlangokról további képek a galériában.

 

Kanyontúra

Kanyonok


Ha valaki a barlangoknál is izgalmasabb kalandra vágyik, érdemes kipróbálnia a kanyonozás rejtelmeit. Gyönyörű tájak, szédítő mélységek, hatalmas vízesések, magas adrenalin szint. Talán eképpen lehetne összefoglalni a kanyonozást.

Európában, különösen Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Ausztria, valamint Szlovénia hegyeiben ismerkedhetünk meg a kanyonokkal.

A túrák jellemzően a kanyonok legmagasabb, ún. beszállási pontjáról indulnak. Az út változatos. Néhol tekervényes, sok vízzel, ami aztán kisebb-nagyobb vízesések formájában bukik alá a mélybe. Itt kötéllel kell tovább ereszkedni. Van, ahol a víz által simára csiszolt mederben csúszdázni is lehet, sőt a bátrabbak egy-egy kisebb szakadékot, a mélyebb vízbe történő ugrással is leküzdhetnék.

 

A kanyonokról további képek a galériában.

© Fred-Alpin Kft. 2006.
Minden jog fentartva.

AlPro webdesign     Budakesziweb
Nyitólap | Bemutatkozás | Szolgáltatások | Referenciák | Sportélet | Galéria | Kapcsolat | A lap teteje